Terug

  • Ruim assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Fysieke winkel in Sittard

Geluidgedempte Zuiger Compressor (1)

Filters

Geluidgedempte Zuiger Compressor

Gedempte compressor van Piston Press kopen doet u voordelig online bij ToolMania.nl dé specialist.


Gedempte compressoren produceren veel minder geluid, dan conventionele zuigercompressoren zonder behuizing, en doen dit onder twee verschillend verkrijgbare drukken namelijk 8 of 12.5 bar. Door het verkrijgbaar maken van de diverse drukken vindt u Gedempte compressoren over het algemeen terug in garages waarbij geluidsopbrengst erg belangrijk zijn. De Gedempte compressor dient te worden gecombineerd met een luchtketel en eventueel in veel gevallen ook met andere apparatuur, zoals persluchtkoeldrogers, filters en vochtafscheider en olievernevelaar.

Gedempte compressor voordelen:

Naast de lage geluidsproductie hebben Gedempte compressoren nog een aantal voordelen: de relatief geringe omvang, het energiezuinige ontwerp, een zeer hoge luchtopbrengst, een effectief koelsysteem. Wij hebben gekozen voor het assortiment Gedempte compressoren van Piston Press.
Piston Press is in Nederland het toonaangevende merk voor persluchttechniek, heeft een uitgebreid assortiment Gedempte compressoren en toebehoren en heeft een ervaren Verkoop/Serviceafdeling.


Bekijk hieronder het assortiment Gedempte compressoren en kies de compressor waar uw voorkeur naar uitgaat.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ToolMania 4,5 / 5 - 1380 Reviews @ Trustpilot