Terug

  • Vandaag Besteld = Snel geleverd
  • Intern Transport mogelijk!
  • Fysieke winkel in Sittard

1-koloms hefbruggen (2)

Filters

1-koloms hefbruggen

Ruimte in uw garage besparen? Kies dan voor een 1-koloms hefbrug van ToolMania. Een 1-koloms hefbrug is echte aanwinst indien u met regelmaat sleutelt aan auto’s en is ideaal voor auto’s tot 2,5 ton. Heeft u een auto staan waarvan de uitlaat, banden of dorpels vervangen moeten worden? Met een 1 kolom brug is dit zo gebeurd. Deze hefbrug is uitermate geschikt voor automonteurs. Een 1-kolomshefbrug heeft als voordeel dat u gemakkelijk werkzaamheden onder de auto uit kunt voeren, bukken en last van u rug hebben is vanaf nu verleden tijd.

Ons assortiment 1-kolomshefbruggen

ToolMania biedt diverse soorten 1-koloms hefbruggen. Zo is er voor elk budget een geschikte brug. De voordeligste brug is de G-Force Lift 1-koloms hefbrug 2.5 ton met TUV. Deze uitvoering beschikt over één hydraulisch cilinder, verstelbare opname armen en mechanische veiligheid vergrendeling die per ongeluk zakken voorkomt. Het is een sterke constructie voor maximale stabiliteit. Krachten worden door middel van sterke kettingen overgebracht. Het is een vrijstaand design en komt met een CE-certificaat. Een andere optie is de G-force Mobile 1-koloms hefbrug met elektronische ontgrendeling. Ook deze hefbrug beschikt over één cilinder, mechanische veiligheid vergrendeling en is een vrijstaand design. Daarnaast heeft deze 1-koloms hefbrug een 24v controle box, 24 v akoestische voetbeweging, noodstop, hoofdschakelaar en een aluminium motor, ideaal tegen oververhitting. Ook deze lift heeft een capaciteit van 2,5 ton. De maximale hefsnelheid is 55 seconde. Al onze 1-koloms hefbruggen voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

Voordelen ToolMania

Dankzij onze grote collectie vindt u vrijwel altijd een hefbrug die voldoet aan uw wensen en een echte aanvulling is op uw garage of werkplaats. Indien u een product niet kunt vinden, neem contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. In onze webshop vindt u alleen de allerbeste producten tegen een scherpe prijs. ToolMania verzekert u van:

  • Gedegen advies
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Uitstekende service
  • 12 maanden garantie
  • Eigen bezorgdienst

1-koloms hefbrug kopen

Heeft u ons assortiment bekeken en een 1-koloms hefbrug gezien die perfect past in uw garage? Plaats uw bestelling snel en gemakkelijk online. Plaats uw favoriet in de winkelmand, reken af en binnen enkele dagen wordt uw bestelling afgeleverd. Het is tevens mogelijk uw 1-koloms hefbrug bij ons filiaal in Sittard op te komen halen. Bij ons bent u verzekerd van 12 maanden garantie. Wilt u meer weten over 1-koloms hefbruggen of heeft u een andere vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ToolMania 9,5 / 10 - 21 Reviews @ Google