Terug

  • Vandaag Besteld = Snel geleverd
  • Intern Transport mogelijk!
  • Fysieke winkel in Sittard

Schaarbruggen (2)

Filters

Schaarbruggen

In Nederland wordt een schaarbrug ook wel hefbrug of auto schaarbrug genoemd. Op zoek naar professionele schaarbruggen voor uw werkplaats? Bij ToolMania bent u aan het juiste adres. Wij bieden diverse schaarbruggen van topkwaliteit die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn. Met een compressor kan de schaarbrug op gewenste hoogte worden gebracht. Zo kan er vrij om de auto heen gelopen worden. Een ideale uitkomst voor car-wrappers, automonteurs, beletteringsbedrijven en poetsbedrijven. Een schaarbrug wordt ook vaak ingezet voor carrosserie-, banden- en remwerkzaamheden. Onze schaarbruggen zijn Arbo-technisch erg verantwoord. U hoeft namelijk niet te bukken tijdens de werkzaamheden die u uitvoert.

Ons assortiment schaarbruggen

Een schaarbrug van ToolMania is inzetbaar voor vele toepassingen en voldoet aan de gestelde Europese veiligheidseisen. Bij ToolMania vindt u ook schaarbruggen die in de vloer van een uw werkplaats zijn in te bouwen. Op deze manier kunnen voertuigen obstakelvrij op de brug worden gereden. In ons assortiment vindt u de G-Force Lift. Dit is een electro/hydraulische hefbrug die beschikt over een all-in bedieningspaneel, 24 volt control systeem en automatische pneumatische vergrendeling. Ook schaarbruggen met een dubbele opbouw van 220 – 230 v en 380 – 400v hebben we u te bieden.

Online uw schaarbrug kopen

Een schaarbrug bestellen bij ToolMania is heel gemakkelijk. Bekijk onze collectie schaarbruggen en plaats de schaarbrug die voldoet aan uw wensen in de winkelmand. U kunt bij ons kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen maken we deze gereed. U kunt er voor kiezen uw aankoop te laten bezorgen via onze eigen bezorgdienst of af te halen bij ons filiaal in Sittard. Bij ToolMania bent u verzekerd van 12 maanden garantie op uw aankoop. Heeft u een vraag over één van onze producten of wilt u meer weten over schaarbruggen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ToolMania 9,5 / 10 - 21 Reviews @ Google