Terug

  • Ruim assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Fysieke winkel in Sittard

Koplampafstelapparaat (1)

Filters

Koplampafstelapparaat

Vandaag de dag worden auto’s met steeds betere voorlichting uitgerust, dit is goed voor de verkeersveiligheid. Wel dienen de koplampen dan goed afgesteld te worden. Zorg voor goed en veilig zicht dankzij het koplampafstelapparaat van ToolMania. Hiermee kunt u uw koplampen gemakkelijk afstellen, ook Xenon verlichting. Vaak worden koplampen laag afgesteld in verband met verblinding van tegenliggers. Hierdoor neemt ook het zichtveld van de bestuurder af. Gelukkig kunnen koplampen met een koplampafstelapparaat precies op de goede hoogte worden afgesteld.

Hoe werk een koplampafstelapparaat?

Ons apparaat staat op een stabiele verrijdbare basis en u kunt het koplampafstelapparaat in hoogte verstellen. Het beschikt over een digitale luxmeter in plaats van een analoge. Ook is er geen stroom nodig, het apparaat werkt op een oplaadbare batterij. Er zijn een aantal basisregels om koplampen perfect af te stellen. We zetten deze graag voor u op een rijtje:

  • Zet zowel de auto als het koplampafstelapparaat op een vlakke ondergrond
  • Zorg voor de juiste bandenspanning
  • Kofferbak onbeladen
  • Zet de koplamphoogteregeling op nul

Op deze manier weet u zeker dat de optische polycarbonaat lens een kwalitatief goed lichtbeeld geeft op de controleplaat. U leest het, koplampen afstellen is voortaan geen enkel probleem meer met ons koplampafstelapparat.

 

Meer over ToolMania

ToolMania is in 2009 opgericht en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een jonge dynamische onderneming. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor garages. Bij ons bent u verzekerd van scherpe tarieven en goede service. Vanuit ons filiaal in Sittard beschikken we over een ruime voorraad. Hierdoor zijn we in staat u te verzekeren van een snelle levering. Naast een koplampafstelapparaat vindt u in ons assortiment ook hefbruggen, olie en smeermiddelen, remmen en koppeling gereedschap en nog veel meer. Staat het product waar u naar op zoek bent er niet tussen? Vaag het ons gerust, we kijken graag of we u kunnen helpen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ToolMania 4,5 / 5 - 1380 Reviews @ Trustpilot