Terug

  • Ruim assortiment
  • Intern Transport mogelijk!
  • Fysieke winkel in Sittard

Transportrollen (11)

Filters

Transportrollen

Transportrollen worden gebruikt om zware voorwerpen makkelijk te verplaatsen over een korte afstand. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor het transporteren van zware waren zoals meubelen of huishoudelijke apparaten. In onze webwinkel vindt u een assortiment met verschillende transportrollers voor verschillende toepassingen. Dankzij de geringe afmetingen en de goede manoeuvreerbaarheid kunnen de transportrollen ook in tentoonstellings- en verkoop ruimtes en in gangen goed ingezet worden.

Op deze pagina vindt u al onze transportrollen. Klik op een product voor specifieke productinformatie. In de titel ziet u vaak al hoeveel ton de transportroller kan dragen.

Diverse soorten transportrollen van 1,5 ton tot 24 ton

Het draagvermogen van een transportroller varieert, afhankelijk van welke soort u aanschaft. U vindt hier diverse soorten transportrollen, variërend in formaat, draagkracht en gebruik. Zo bieden we transportrollers die 1,5 ton, 3 ton, 6 ton, 9 ton, 12 ton of zelfs 24 ton aan kunnen. We hebben transportrollen te koop met een klein draagvlak die stuurbaar zijn met een handvat, maar u vindt bij ons ook dubbele transportrollers met twee draagvlakken en een verbindingsstang. De dubbele transportrollers kunnen over het algemeen meer gewicht dragen en grotere voorwerpen verplaatsen.

De kwaliteit van transportrollers wordt continue op de proef gesteld, omdat ze een hoog gewicht van vaak honderden kilo’s moeten kunnen dragen. Wij garanderen dat we bij ToolMania enkel transportrollen te koop bieden die van een hoge kwaliteit zijn en die een lange levensduur hebben. Voor transportrollen van kwaliteit bent u bij ToolMania aan het juiste adres!

Transportrollers van eigen bodem

(Bijna) alle transportrollers in onze webwinkel zijn door onszelf geproduceerd. ToolMania produceert zelf werkplaatsapparatuur, waaronder transportrollen. Hierdoor kunnen we garanderen dat alleen de beste materialen zijn gebruikt voor apparatuur. De engineering afdeling in Sittard (Holland) zorgt voor professionele producten met een lange levensduur. Onze transportrollen kunnen door hun soepele rollers met weinig kracht worden bewogen, wat de gebruiksvriendelijkheid goed doet.

Transportrollers bestellen

Bestel veilig en makkelijk uw transportrollen bij ToolMania. Wanneer u bij ons uw transportrollers wilt bestellen, kunt u deze direct zelf bestellen door uw gekozen producten in het winkelmandje te laden. Pakketbestellingen tot 30 kilo kunnen in Nederland en België geleverd worden met S.A.E. Met uitzondering van schade gevoelige producten. Grote ladingen komen per pallet vracht. Meer informatie over onze verzending & levering vindt u hier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ToolMania 9,7 / 10 - 31 Reviews @ Google