Terug

  • Ruim assortiment
  • Scherpste Prijzen
  • Fysieke winkel in Sittard

4-koloms hefbruggen (2)

Filters

4-koloms hefbruggen

Als u regelmatig aan auto’s sleutelt is een 4-koloms hefbrug eigenlijk onmisbaar in uw garage. Een 4-koloms hefbrug is ideaal voor het zwaardere werk. Bovendien is de hefhoogte hoger. Indien er een reparatie van de uitlaat nodig is, komt dit goed van pas. Bij ToolMania is de 4-koloms autohefbrug verkrijgbaar met wielvrij lift. Er kunnen tevens twee auto’s op worden gestald. Een wielvrij systeem maakt het mogelijk zowel bij de dorpels als banden te komen. Als de auto op de hefbrug staat is de dorpel vrij toegankelijk. Ideaal om remschrijven te vervangen. Deze hefbrug is dan ook zeer geschikt voor automonteurs. Tevens heeft een 4-kolomshefbrug als voordeel dat u gemakkelijk werkzaamheden onder de auto uit kunt voeren, bukken is dus verleden tijd.

Ons assortiment 4-kolomshefbruggen

Wij bieden diverse soorten 4-koloms hefbruggen. Zo is er voor elk budget een geschikte brug. De voordeligste brug is de Forza Toro midde krik lucht/hydraulisch 2T voor slechts € 675,-. Onze meest uitgebreide variant is de Forza Toro volautomatische 4-kolomshefbrug met een vermogen van 5.5 ton en uitlijning. Of wat dacht u van de volautomatische hefbrug met een vermogen van 4.5 ton. Deze beschikt over elektro-pneumatische vergrendeling, verstelbare rijbanen, mechanische vergrendeling om de 80 mm, parachut ventiel in geval van slang breuk en mechanische-elektrische beveiliging in geval van staalkabel breuk. De hefsnelheid bedraagt 50 seconde en de daalsnelheid van de hefbrug is 35 seconde. Al onze 4-koloms hefbruggen voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

 

4-koloms hefbrug kopen

Heeft u een 4-koloms hefbrug gezien die perfect past in uw garage? Bestel hem dan nu online. Dit is heel gemakkelijk. Plaats de hefbrug in de winkelmand, reken veilig af en uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd. Het is ook mogelijk uw aankoop bij ons filiaal in Sittard op te komen halen. U heeft recht op 12 maanden garantie. Wilt u meer weten over 4-koloms hefbruggen of heeft u een andere vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
/ - Reviews @