Terug

  • Ruim assortiment
  • Scherpste Prijzen
  • Fysieke winkel in Sittard

Straalcabines (0)

Straalcabines - Straalcabine | ToolMania

Filters

    Geen producten gevonden...

Straalcabines

Een professionele straalcabine mag in uw garage niet ontbreken. Het wordt gebruikt om voorwerpen of werkstukken mee schoon te stralen om zo roest of verf te verwijderen. Dit wordt pneumatisch gedaan met zand of straalgrid. Doordat de cabine is afgesloten kan dit altijd veilig worden uitgevoerd. In onze webshop vindt u diverse straalcabines die variëren in kracht en liters. Iedere straalcabine is gemakkelijk te hanteren en voor iedereen te gebruiken. Doordat de cabine is afgesloten hebben anderen geen last van opwaaiend zand of stofwolken. Tevens kunt u eenvoudig bij het werkstuk komen en heeft u goed zicht.

 

Voor welke straalcabine kiest u?

Een straalcabine kan worden ingezet voor velgen, motors en vrijwel ieder ander auto-onderdeel. Welke straalcabine voor u het meest geschikt is hangt af van de voorwerkpen die u wilt stralen. Voor kleine voorwerpen is een straalcabine van 90 of 220 liter een ideale uitkomst. Bent u van plan grotere voorwerpen te zandstralen, kies dan voor een straalcabine van 350 liter. De grootste straalcabine in ons assortiment is 990 liter. Deze wordt geleverd inclusief straalpistool, handschoenen, 4-delige nozzle’s, verlichting, beschermfolies, drukregelaar en afzuiging. Een nozzle is van keramiek gemaakt en dient op het uiteinde van het straalpistool te worden geplaatst. Deze slijt door gebruik en moet regelmatig worden vervangen. Indien dit niet wordt gedaan, dan wordt het luchtverbruik tijdens het zandstralen vergroot, dit komt het stralen niet ten goede.

Bestel uw straalcabine direct online

Heeft u onze collectie straalcabines bekeken en een geschikt exemplaar gevonden? Met een paar klikken besteld u uw straalcabine gemakkelijk online. Kies een betaalmethode en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. Komt u uw aankoop liever ophalen? Ook dat is mogelijk in ons filiaal in Sittard. Heeft u vragen over onze straalcabines of een ander product uit onze collectie? Neem gerust contact  met ons op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
/ - Reviews @