Motorheftafels

11 Producten

Op een veilige manier aan motorfietsen sleutelen doet u op een motorheftafel. Dankzij deze motorlift heeft u een motor altijd op de juiste werkhoogte staan. Dit werkt makkelijk en voorkomt rugklachten. De motorheftafels van ToolMania zijn van hoogwaardige kwaliteit en makkelijk te bedienen. U vindt daarnaast in onze webshop ook diverse bijpassende benodigdheden zoals hydraulische pompen en wielklemmen.

 

Welke motorheftafels bieden we?

 

Bij ToolMania bieden we diverse soorten motorheftafels. Zo is er voor ieder budget een geschikte motortafel. De voordeligste variant is de HBM mini motorlift voor slechts € 59,99. De meest uitgebreide optie is de HBM elektrische motortafel van 1000 kg. Deze is uitermate geschikt voor grote motoren, scooters en bromfietsen. Een andere optie is de TM 700 kg. Deze tafel wordt geleverd met luxe pneumatische voorwielklem met velgbescherming, doorrijdstop en stevige oprijplaat. De tafel heeft uitneembare uitsparingen voor het achterwiel en beschikt over val- en voetbeveiliging. Speciaal voor quads beschikken we over de HBM motortafel 400 kg. Deze tafel kost € 699, 99 en is ideaal voor zitgrasmaaiers, quads en trikes. Alle motortafels voldoen aan de nieuwste CE richtlijnen en worden inclusief CE-certificaat geleverd.

 

Motortafel kopen


Alles voor in uw werkplaats vindt u bij ToolMania. Heeft u een motortafel gezien die perfect past in uw garage? Bestel hem dan nu online. Dit is heel gemakkelijk. Plaats het gewenste artikel in de winkelmand, reken veilig af en uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in ons filiaal in Sittard. Wij geven 12 maanden garantie op onze producten. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. ToolMania heeft ook regelmatig motorheftafels in de aanbieding. Wilt u meer weten over onze heftafels voor uw motorfiets of heeft u een andere vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.