Terug

  • Ruim assortiment
  • Intern Transport mogelijk!
  • Fysieke winkel in Sittard

Airbrush Pistolen (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Airbrush Pistolen

ToolMania biedt veelzijdige airbrush sets voor professionele werkzaamheden. Van het stralen van kleine onderdelen zoals remklauwen tot aan het spuiten van auto’s. Het airbrush pistool zorgt dat u zowel met lucht als kleur aan de slag kunt. Onze airbrush pistolen worden geleverd in een koffer van kunststof zodat uw set gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is. Alle sets beschikken over hoogwaardige kwaliteit airbrush sets en zijn bovendien gemakkelijk in gebruik.

Werking airbrush pistool

Een airbrush pistool werkt volgens de wet van Bernoullie. Een hoge luchtstoom creëert een onderdruk rondom die stroom. De naald van een airbrush pistool regelt de hoeveelheid verf, het trekker mechanisme regelt de luchtaanvoer. Om grote oppervlaktes te spuiten zijn verschillende airbrushes verkrijgbaar. Het verschil zit hem dan in de sproeiopening en het reservoir, deze zijn groter. In onze webshop geven we bij ieder product de naalddikte aan. Dit is een graadmeter voor de fijnheid waarmee u kunt spuiten. Er zijn drie verschillende airbrushes:

  • Waar de trekker alleen lucht doorlaat
  • Waar de trekker alleen verf doorlaat
  • Waar de trekker lucht en verf regelt

Het voordeligste airbrush pistool uit ons assortiment is de HBM BD 138 variant van € 9,99. Een andere goede optie is het TM BD 141 airbrush pistool van slechts € 19,95. Het beschikt over een nozzle van 0,3 mm en heeft een werkdruk van 15-50psi. Onze HBM BD 812 set is onze meest uitgebreide optie en bevat meerdere airbrush pistolen. Bij ToolMania vindt u tevens een airbrush verfverwijderaar – straalpistool. Deze set wordt standaard geleverd met 2 meter lange slang en 150 gram straalmiddel.

Bestel uw airbrush pistool online

Twijfelt u welk airbrush pistool het meest geschikt is voor uw situatie? Vraag onze specialistische medewerkers gerust om hulp. Wij houden ons als sinds 2009 bezig met alles op het gebied van garage apparatuur. Weet u welk airbrush pistool u nodig heeft? Online bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Plaats het gewenste item in de winkelmand en reken af in onze veilige online omgeving. Binnen enkele werkdagen ontvangt u uw aankoop in huis. Het is tevens mogelijk uw bestelling af te halen in ons filiaal. Wilt u meer weten over onze airbrush pistolen of heeft u een andere vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ToolMania 9,1 / 10 - 38 Reviews @ Google