Terug

RADIATOR CLEANER

  • Artikelcode: 9090006
  • EAN: 7433648889813

9,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Alle prijzen vermeld incl. BTW
  • Intern Transport mogelijk
  • Winkel en Magazijn in Sittard 6000m2
  • Veilig online betalen

Productomschrijving

RADIATOR CLEANER

EUROL RADIATOR CLEANER

Radiator additief voor de reiniging van de binnenzijde van het koelsysteem

Eurol® Radiator Cleaner is een zuurvrije reiniger, ontwikkeld voor het reinigen van vervuilde oppervlakken in de radiator voorafgaand aan een koelvloeistofwissel.

Eurol® Radiator Cleaner zorgt voor een actieve verwijdering van alle verontreinigingen die in een koelsysteem kunnen voorkomen, zoals afzettingen, olie, drab en vaste deeltjes. Door de grondige reiniging zal het koelsysteem weer zo efficient werken als nieuw met een optimale warmteoverdracht.

Eurol® Radiator Cleaner is veilig voor alle radiatorcomponenten en reinigt de binnenkant van radiator grondig, zonder de metalen delen te corroderen.

Eurol® Radiator Cleaner is verdraagzaam met alle componenten van het koelsysteem en met alle commercieel verkrijgbare koelvloeistoffen.

Eurol® Radiator Cleaner wordt altijd aanbevolen voor gebruik voordat de koelvloeistof gewisseld wordt of het koelsysteem wordt gerepareerd, om het koelsysteem goed schoon te krijgen.

Een 250ml blik Eurol® Radiator Sealer is aanbevolen voor de reiniging van koelsystemen met een inhoud van 6L tot 12L koelvloeistof. Giet de Radiator Cleaner in de radiator en rijd eerst 30 minuten, voordat het mengsel uit het koelsysteem gehaald kan worden (na eerst afgekoeld te zijn). Vervolgens dient het koelsysteem gespoeld te worden met water tot het water helder en vrij van verontreinigingen is, waarna het systeem gevuld kan worden met de aanbevolen koelvloeistof.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Radiator Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.


PERFORMANCE

Verwijdert afzettingen in het koelsysteem.

Verbetert de warmteoverdracht van het koelsysteem.

Tast metalen componenten, rubbers en afdichtingen niet aan.

Voorkomt oververhitting.

Helpt om de motor in goede staat te houden.

Geschikt voor aluminium, plastic en staal.

Optimal mixing ratio 1 : 40.


SPECIFIEKE WAARDEN

Radiator Cleaner
Soortelijk gewicht bij 20°C Kg/L 1,0
Kleur Kleurloos tot bruin
pH 9,5 - 10,5

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
RADIATOR CLEANER

RADIATOR CLEANER

9,99

/ - Reviews @