Terug

HAAL JOUW BESTELLING OP IN ONZE WINKEL

EUROL PTFE SPRAY 400ML

  • Artikelcode: E701460
  • EAN: 7433648977916

6,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Alle prijzen vermeld incl. BTW
  • Intern Transport mogelijk
  • Winkel en Magazijn in Sittard 6000m2
  • Veilig online betalen

Productomschrijving

EUROL PTFE SPRAY 400ML

EUROL PTFE SPRAY 400ML

Lees de volledige productomschrijving

EUROL PTFE SPRAY 400ML


Eurol PTFE Spray is een hoogwaardig smeermiddel op basis van PTFE en is ideaal voor het smeren van metalen en kunststof onderdelen. Het product vernevelt als olie met kruipeigenschappen en stolt in een later stadium als smeervet.

Eurol PTFE Spray is speciaal ontwikkeld om onderdelen te smeren die langdurig hoog belast zijn. De PTFE in dit product geeft een langdurige bescherming tegen wrijving en voorkomt dat er slijtage optreedt.

Eurol PTFE Spray kan ingezet worden

waar contact tussen kunststof/rubber met metaal gesmeerd moet worden. Zoals bijvoorbeeld bij diverse machines, katrollen, kettingen, derailleurs, rollagers en transportbanden.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Het te behandelen onderdeel dient schoon, ontvet en droog te zijn voor het aanbrengen. Op ca. 20-25 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Om het beste resultaat te behalen dient Eurol PTFE spray aangebracht te worden wanneer de beweegbare onderdelen in beweging zijn, indien mogelijk.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water.

Eurol PTFE Spray heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C.SPECIFIEKE WAARDEN

Vlampunt -20 °C

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
EUROL PTFE SPRAY 400ML

EUROL PTFE SPRAY 400ML

6,99

ToolMania 9,1 / 10 - 106 Reviews @ Trustpilot