Terug

  • Ruim assortiment
  • Intern Transport mogelijk!
  • Fysieke winkel in Sittard

Compressor 12 volt (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Compressor 12 volt

Bent u op zoek naar een 12 Volt compressor? Bij ToolMania vindt u diverse uitvoeringen. U sluit er gemakkelijk uw luchtgereedschap op aan. Voor vrijwel ieder budget bieden wij een geschikte compressor. Bekijk ons aanbod direct online en vind de compressor die aan uw wensen voldoet.

Werking compressor

Men gebruikt een compressor om de lucht te comprimeren tot de gewenste druk om werkzaamheden te verrichten. Hiervoor wordt er lucht uit de omgeving aangezogen. De lucht komt in de compressor terecht waar het op druk wordt gebracht. Hierdoor wordt de lucht hoger dan in de omgeving. Een compressor creëert dus luchtdruk. De luchtdruk wordt in bar uitgedrukt. Er kan dankzij een compressor een luchtdruk van 6 bar of meer worden gerealiseerd. Hierbij is het belangrijk dat er een continue luchtdruk aanwezig is die de compressor kan genereren. Valt de luchtdruk weg, dan komt het systeem stil te liggen. In onze webshop vindt een Mannesmann compressor van 12V. Deze is geschikt voor het oppompen van de banden van personenauto’s, SUV's, campers, caravans en beschikt over een capaciteit van 35 liter per minuut. De compressor is voorzien van een duidelijk afleesbare manometer, overbelastingbeveiliging en is spatwaterdicht. Een ander optie is de Piston Press compressor. Deze compressor heeft een capaciteit van 60 liter per minuut.

 

Bestel uw 12V compressor online

Een 12V compressor gevonden die voldoet aan uw wensen? Plaats uw bestelling online, kies uit één van de betalingsmogelijkheden en binnen enkele dagen ontvangt u uw aankoop al in huis. Een andere optie is om uw aankoop af te halen bij onze winkel in Sittard. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u meer weten over compressoren? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Al sinds 2009 houdt ToolMania zich bezig op het gebied van garage apparatuur. Wij leveren ons assortiment door heel Nederland en België!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ToolMania 9,7 / 10 - 29 Reviews @ Google